Uploadujemy tylko wersje FULL (nie TV size), oraz w dobrej jakość- nie uploadujemy żadnych piosenek zgrywanych z anime, amv itp.
Ja tu widzę tylko w formacie mp3 (>_<)
Toaru Kaagaku no Railgun OP & ED (FLAC)
Aby móc ściągnąć to Anime, musisz być zalogowany. (Zaloguj | Zarejestruj)
mp3 320kb/s to jest bardzo dobra jakość i do większości zastosowań (w tym odsłuchiwania) nie potrzeba lepszej. Cała ta mania ściągania muzyki skompresowanej bezstratnie jest dla mnie bez sensu. Bez drogiego sprzętu audio nie zauważysz różnicy, a nawet mając sprzęt, różnice będą minimalne.
mp3 320kb/s to jest bardzo dobra jakość i do większości zastosowań (w tym odsłuchiwania) nie potrzeba lepszej. Cała ta mania ściągania muzyki skompresowanej bezstratnie jest dla mnie bez sensu. Bez drogiego sprzętu audio nie zauważysz różnicy, a nawet mając sprzęt, różnice będą minimalne.
Dla mnie różnica jest znacząca. Barwa dźwięku traci na tym, brak jest niektórych dzwięków. Proponuję jednak popróbować i posłuchać dwa te same utwory w mp3 (320kbps) i flac (1000kbps). Różnicy nie słyszy się gdy słucha się w zwyczajnych słuchawkach od telefonu/odtwarzacza mp3 (a przynajmniej ja nie czuję).
Poza tym jak już się kupiło kartę muzyczna za 250zł+ słuchawki za 250zł to chce się z nich wycisnąć jak najlepsze dźwięki a na takim sprzęcie słychać różnice, nie jest ona na tyle znacząca by przeszkadzała w słuchaniu mp3 ale na tyle duża by flac były wyraźnie lepsze.
_________________ Moja przewaga nad Tobą polega na tym, że przeczytałem dziesięć razy więcej ksiąg niż ty dziewek wychędożyłeś, a w między czasie wychędożyłem dziesięć razy więcej dziewek niż Ty ksiąg widziałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum